Items where Year is 2010

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 33.

Baróti Enikő (2010) Nevelési és oktatási aspektusok és új módszertani lehetőségek a faipari mérnökképzésben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Bednárik Éva (2010) Fogyasztói magatartás vizsgálati módszerek és azok alkalmazásának lehetőségei a bútorpiacon vevőorientált stratégiák kialakításakor. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Bódi Csaba (2010) Ökológiai eredetű állati termékek beszerzésének és értékesítésének marketing aspektusai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Csiba Mátyás (2010) Mérési módszerek fejlesztése precíziós növénytermesztési technológiáknál. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Eke Zsolt (2010) A fa építészeti szerepe a világkiállítások pavilon építészetében az ezredforduló EXPO-i kapcsán. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Gombkötő Nóra (2010) Az őshonos szürke marha termékpálya szakaszainak ökonómiai vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Gregász Tibor (2010) Nemfémes szerkezeti anyagok élettartam-problémáinak minőségügyi megközelítése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Gálos Borbála (2010) Analysis of forest-climate interactions, applying the regional climate model REMO. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Horváth Miklós (2010) Akác faanyag akusztikai térképe. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Horváth Péter György (2010) Épített és bútorozott környezet ergonómiájának elemzése, ergonómia gyakorlati alkalmazása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Józsa Gábor (2010) Daganatos megbetegedések gyógyításának gazdasági elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kalmár Sándor (2010) A precíziós növénytermelés üzemgazdasági összefüggései. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kelemen Zita (2010) A kereskedelmi márkázás hazai gyakorlatának empirikus vizsgálata, különös tekintettel az utilitárius és hedonista termékek körére. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Király István (2010) Magyarországi őzállományok orr-garatbagócs-fertőzöttségéről és a parazita biológiájának sajátosságairól. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Koltai Judit Petra (2010) Az ökológiai gazdaságok termelési tényezőinek és gyomszabályozási módszereinek ökonómiai elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Márföldi Anna (2010) A környezeti mérések pedagógiai módszertana a környezetvédelmi szakképzésben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Novák Attila (2010) Elektromágneses geofizikai leképezés tenzor invariánsokkal : : a felszínközeltől a dunántúli mélyszerkezetig. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Pappné Nagy Valéria (2010) A magyar gazdaság transznacionalizálódási folyamata 1989-2009. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Parragh Bianka (2010) A hazai kis- és középvállalatok helyzete, túlélési esélyei. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Perényiné Somogyi Angéla (2010) A fenntarthatóság ökológiai, pedagógiai és pszichológiai vonatkozásai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Petrovics István (2010) A tájhasználat változásainak tájökológiai vonatkozásai a Keszthelyi-hegységben, az általánosítható tapasztalatok megjelenése a közép- és felsőfokú oktatásban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Rosta Tamás (2010) Magas szilárdsági és időjárás-állósági paraméterekkel jellemezhető akác fafajú rétegelt falemezek gyártása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Réder Orsolya (2010) Az őszi búza réz-mikroelem kezelésének gazdasági vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Sipos-Kozma Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szentgyörgyvölgyi Rozália (2010) Nyomdaipari folyamat és workflow menedzsment. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szép Tibor (2010) A klímaváltozás erdészeti ökonómiai vonatkozásai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Takáts Alexandra (2010) Környezettudatos fogyasztói magatartás alakítása és a fa- és bútoripari termékek iránti attitűd feltárása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Tanai Attila (2010) A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Troján Szabolcs (2010) A baromfi- (broiler) és sertéshús termékpályák szereplőinek jövedelemviszonyai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Tóthné Szabó Erzsébet (2010) A kiegészítő melléklet szerepe és tartalma a számviteli információ hordozta "megbízható és valós kép" kialakításában. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Varga Tamás (2010) Az állami erdőgazdálkodás közönségkapcsolatának vizsgálata a parkerdőkön és az erdészeti erdei iskolákon keresztül. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Vértesy László (2010) Az Európai Unió lehetséges bővülései, különös tekintettel a magyar kapcsolatokra. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Závoti Józsefné (2010) A fogyatékossággal élők társadalmi integrációja a képzés, a foglalkoztatás és a rehabilitáció összehangolásával a hazai viszonyok és az Európai Uniós elvárások függvényében. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on 2021. október 21. 10:06:19 CEST.