Items where Year is 2010

Up a level
Export as [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Number of items: 33.

Baróti, Enikő (2010) Nevelési és oktatási aspektusok és új módszertani lehetőségek a faipari mérnökképzésben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Bednárik, Éva (2010) Fogyasztói magatartás vizsgálati módszerek és azok alkalmazásának lehetőségei a bútorpiacon vevőorientált stratégiák kialakításakor. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Bódi, Csaba (2010) Ökológiai eredetű állati termékek beszerzésének és értékesítésének marketing aspektusai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Csiba, Mátyás (2010) Mérési módszerek fejlesztése precíziós növénytermesztési technológiáknál. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Eke, Zsolt (2010) A fa építészeti szerepe a világkiállítások pavilon építészetében az ezredforduló EXPO-i kapcsán. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Gombkötő, Nóra (2010) Az őshonos szürke marha termékpálya szakaszainak ökonómiai vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Gregász, Tibor (2010) Nemfémes szerkezeti anyagok élettartam-problémáinak minőségügyi megközelítése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Gálos, Borbála (2010) Analysis of forest-climate interactions, applying the regional climate model REMO. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Horváth, Miklós (2010) Akác faanyag akusztikai térképe. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Horváth, Péter György (2010) Épített és bútorozott környezet ergonómiájának elemzése, ergonómia gyakorlati alkalmazása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Józsa, Gábor (2010) Daganatos megbetegedések gyógyításának gazdasági elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kalmár, Sándor (2010) A precíziós növénytermelés üzemgazdasági összefüggései. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kelemen, Zita (2010) A kereskedelmi márkázás hazai gyakorlatának empirikus vizsgálata, különös tekintettel az utilitárius és hedonista termékek körére. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Király, István (2010) Magyarországi őzállományok orr-garatbagócs-fertőzöttségéről és a parazita biológiájának sajátosságairól. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Koltai, Judit Petra (2010) Az ökológiai gazdaságok termelési tényezőinek és gyomszabályozási módszereinek ökonómiai elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Márföldi, Anna (2010) A környezeti mérések pedagógiai módszertana a környezetvédelmi szakképzésben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Novák, Attila (2010) Elektromágneses geofizikai leképezés tenzor invariánsokkal : : a felszínközeltől a dunántúli mélyszerkezetig. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Pappné, Nagy Valéria (2010) A magyar gazdaság transznacionalizálódási folyamata 1989-2009. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Parragh, Bianka (2010) A hazai kis- és középvállalatok helyzete, túlélési esélyei. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Perényiné, Somogyi Angéla (2010) A fenntarthatóság ökológiai, pedagógiai és pszichológiai vonatkozásai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Petrovics, István (2010) A tájhasználat változásainak tájökológiai vonatkozásai a Keszthelyi-hegységben, az általánosítható tapasztalatok megjelenése a közép- és felsőfokú oktatásban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Rosta, Tamás (2010) Magas szilárdsági és időjárás-állósági paraméterekkel jellemezhető akác fafajú rétegelt falemezek gyártása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Réder, Orsolya (2010) Az őszi búza réz-mikroelem kezelésének gazdasági vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Sipos-Kozma, Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szentgyörgyvölgyi, Rozália (2010) Nyomdaipari folyamat és workflow menedzsment. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szép, Tibor (2010) A klímaváltozás erdészeti ökonómiai vonatkozásai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Takáts, Alexandra (2010) Környezettudatos fogyasztói magatartás alakítása és a fa- és bútoripari termékek iránti attitűd feltárása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Tanai, Attila (2010) A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Troján, Szabolcs (2010) A baromfi- (broiler) és sertéshús termékpályák szereplőinek jövedelemviszonyai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Tóthné, Szabó Erzsébet (2010) A kiegészítő melléklet szerepe és tartalma a számviteli információ hordozta "megbízható és valós kép" kialakításában. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Varga, Tamás (2010) Az állami erdőgazdálkodás közönségkapcsolatának vizsgálata a parkerdőkön és az erdészeti erdei iskolákon keresztül. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Vértesy, László (2010) Az Európai Unió lehetséges bővülései, különös tekintettel a magyar kapcsolatokra. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Závoti, Józsefné (2010) A fogyatékossággal élők társadalmi integrációja a képzés, a foglalkoztatás és a rehabilitáció összehangolásával a hazai viszonyok és az Európai Uniós elvárások függvényében. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on Wed Jul 17 15:45:14 2024 UTC.