Sipos-Kozma, Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
disszertacio.pdf Download (826kB) | Preview |
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (147kB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (117kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | tartósítás, hőkezelés, élelmiszer, mikrobiológia, élelmiszer |
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 284 |
Creators: | Sipos-Kozma, Zsófia |
Date Deposited: | 15 Oct 2013 15:53 |
Last Modified: | 15 Oct 2013 15:53 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/284 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |