Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása

Sipos-Kozma, Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (826kB) | Preview
[thumbnail of magyar.pdf]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (147kB) | Preview
[thumbnail of angol.pdf]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (117kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: tartósítás, hőkezelés, élelmiszer, mikrobiológia, élelmiszer
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 284
Creators: Sipos-Kozma, Zsófia
Date Deposited: 15 Oct 2013 15:53
Last Modified: 15 Oct 2013 15:53
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/284

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year