Tanai, Attila (2010) A brojlerhús és a tojás konjugált linolsav-tartalmának növelése takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
disszertacio.pdf Download (702kB) | Preview |
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (106kB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (88kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | hús, tojás, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás |
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 298 |
Creators: | Tanai, Attila |
Date Deposited: | 16 Oct 2013 10:07 |
Last Modified: | 16 Oct 2013 10:08 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/298 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |