Items where Division is "Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola" and Year is 2015

Up a level
Export as [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: J | K | S | T | V
Number of items: 5.

J

Jancsó, András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

T

Tóth, Kálmán (2015) A mák (Papaver somniferum) gyomnövényzete, és integrált gyomszabályozása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on Fri Dec 8 16:29:38 2023 UTC.