Vissza |
Jancsó, András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Tóth, Kálmán (2015) A mák (Papaver somniferum) gyomnövényzete, és integrált gyomszabályozása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.