Tételek ahol a doktori iskola "Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola" és a védés dátuma 2015

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Jancsó, András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Tóth, Kálmán (2015) A mák (Papaver somniferum) gyomnövényzete, és integrált gyomszabályozása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma Fri Nov 22 07:48:28 2024 UTC.