Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.pdf Download (1MB) | Preview |
Preview |
PDF
Vajda_Katalin_magyar_t.pdf Download (792kB) | Preview |
Preview |
PDF
Vajda_Katalin_angol_t.pdf Download (778kB) | Preview |
Preview |
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf Download (2MB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences > food sciences |
Hungarian title label: | A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása |
English title label: | Enhancement of the microbiological quality of sous-vide cook&chill food preservation system |
Supervisor label: | Témavezető neve Supervisor scientific name label Email |
Item ID: | 535 |
Creators: | Vajda, Katalin |
Identification Number: | 2980821 |
Date Deposited: | 08 Dec 2015 13:27 |
Last Modified: | 15 Jan 2016 12:32 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/535 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |