A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása

Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Vajda_Katalin_disszertacio.pdf]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of Vajda_Katalin_magyar_t.pdf]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_magyar_t.pdf

Download (792kB) | Preview
[thumbnail of Vajda_Katalin_angol_t.pdf]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_angol_t.pdf

Download (778kB) | Preview
[thumbnail of Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences > food sciences
Hungarian title label: A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
English title label: Enhancement of the microbiological quality of sous-vide cook&chill food preservation system
Supervisor label:
Témavezető neve
Supervisor scientific name label
Email
Szigeti, Dr. Jenő
professor emeritus, CSc, NYME-MÉK
Ásványi, Dr. Balázs
egyetemi docens, PhD, NYME-MÉK
Item ID: 535
Creators: Vajda, Katalin
Identification Number: 2980821
Date Deposited: 08 Dec 2015 13:27
Last Modified: 15 Jan 2016 12:32
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/535

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year