Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)

Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Szücs_Petra_disszertáció.pdf]
Preview
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.pdf

Download (2MB) | Preview
[thumbnail of Szücs_Petra_magyar_t.pdf]
Preview
PDF
Szücs_Petra_magyar_t.pdf

Download (373kB) | Preview
[thumbnail of Szücs_Petra_angol_t.pdf]
Preview
PDF
Szücs_Petra_angol_t.pdf

Download (317kB) | Preview
[thumbnail of Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf]
Preview
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf

Download (3MB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences > food sciences
Hungarian title label: Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
English title label: Increasing the microbiological stability of foods by mild heat treatment (sous-vide technology)
Supervisor label:
Témavezető neve
Supervisor scientific name label
Email
Szigeti, Dr. Jenő
professor emeritus, CSc, NYME-MÉK
Ásványi, Dr. Balázs
egyetemi docens PhD, NYME-MÉK
Item ID: 534
Creators: Szücs, Petra
Identification Number: 2980833
Date Deposited: 08 Dec 2015 14:02
Last Modified: 15 Jan 2016 12:29
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/534

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year