Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.pdf Download (2MB) | Preview |
Preview |
PDF
Szücs_Petra_magyar_t.pdf Download (373kB) | Preview |
Preview |
PDF
Szücs_Petra_angol_t.pdf Download (317kB) | Preview |
Preview |
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf Download (3MB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences > food sciences |
Hungarian title label: | Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia) |
English title label: | Increasing the microbiological stability of foods by mild heat treatment (sous-vide technology) |
Supervisor label: | Témavezető neve Supervisor scientific name label Email |
Item ID: | 534 |
Creators: | Szücs, Petra |
Identification Number: | 2980833 |
Date Deposited: | 08 Dec 2015 14:02 |
Last Modified: | 15 Jan 2016 12:29 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/534 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |