Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára

Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf]
Preview
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf

Download (4MB) | Preview
[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF]
Preview
PDF
Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF

Download (2MB) | Preview
[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF]
Preview
PDF
Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF

Download (2MB) | Preview
[thumbnail of Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf]
Preview
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf

Download (8MB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences > food sciences
Hungarian title label: Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára
English title label: Effect of microwave treatment of Saccharomyces cerevisiae living activities, grape must fermentation and cellulose breakdown process
Supervisor label:
Témavezető neve
Supervisor scientific name label
Email
Neményi, Dr. Miklós
egyetemi tanár, CMHAS, NYME-MÉK
Lakatos, Dr. Erika
egyetemi docens, PhD, NYME-MÉK
Item ID: 526
Creators: Kapcsándi, Viktória
Identification Number: 2959297
Date Deposited: 21 Oct 2015 16:50
Last Modified: 15 Jan 2016 12:22
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/526

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year