Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf Download (4MB) | Preview |
Preview |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF Download (2MB) | Preview |
Preview |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF Download (2MB) | Preview |
Preview |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf Download (8MB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences > food sciences |
Hungarian title label: | Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára |
English title label: | Effect of microwave treatment of Saccharomyces cerevisiae living activities, grape must fermentation and cellulose breakdown process |
Supervisor label: | Témavezető neve Supervisor scientific name label Email |
Item ID: | 526 |
Creators: | Kapcsándi, Viktória |
Identification Number: | 2959297 |
Date Deposited: | 21 Oct 2015 16:50 |
Last Modified: | 15 Jan 2016 12:22 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/526 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |