Művek tudományterület szerint "élelmiszertudományok"

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Válasszon: J | K | S | V
Találatok száma ezen a szinten: 4.

J

Jancsó, András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

A lista elkészítésének dátuma Thu Nov 21 16:15:42 2024 UTC.