Works by discipline "food sciences"

Up a level
Export as [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Jump to: J | K | S | V
Number of items at this level: 4.

J

Jancsó, András (2015) A termelői nyers tehéntej közvetlen értékesítésének gyakorlata és a minőség értékelése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on Tue May 17 12:01:51 2022 UTC.