Items where Division is "Széchenyi István Gazdálkodás-és Szervezéstudományi Doktori Iskola" and Year is 2007

Up a level
Export as [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Group by: Creators | No Grouping
Jump to: C | K | M | P | S | V
Number of items: 10.

C

Csépe, Andrea (2007) A DTC (Direct-To-Consumer) kommunikáció az etikus készítmények piacán : A depressziós betegek közvetlen elérésének kommunikációs modellje. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Czeglédy, Tamás (2007) A global governance esélyei és lehetőségei a XXI. században. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

K

Katona, György (2007) Az oktatási hatékonyság növelése digitális tananyagfejlesztéssel. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Kollár, Csaba (2007) A budapesti ifjúság fogyasztói csoportkultúrája az info-kommunikációs társadalomban, és ennek marketingkommunikációs aspektusai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

M

Mészáros, Katalin (2007) A magyarországi élelmiszer-kereskedelmi egységek által alkalmazott kiskereskedelmi stratégiák és a potenciális fogyasztók elvárásai. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

P

Palancsa, Attila (2007) A turizmus társadalmi-kulturális hatásainak vizsgálata egy ökoturisztikai desztinációban : turisztikai kutatás az Őrségben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Papp-Váry, Árpád Ferenc (2007) Az országmárkázás szerepe és hatásai : országimázs a kibővült Európai Unióban. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

S

Sterbenz, Tamás (2007) Korlátozott racionalitás a sportmenedzseri döntésekben. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

Szóka, Károly (2007) A pénzügyi-számviteli tervezés és a controlling összefüggései és gyakorlata : Különös tekintettel a kis- és középvállalkozásokra. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

V

Végh, Katalin (2007) A szlovákiai húsipar és a vállalati stratégia vizsgálata. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

This list was generated on Wed Jul 17 16:37:19 2024 UTC.