Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára

Turcsán, Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_2730.pdf]
Előnézet
PDF
de_2730.pdf

Download (558kB) | Előnézet
[thumbnail of tz_eredeti2730.pdf]
Előnézet
PDF
tz_eredeti2730.pdf

Download (142kB) | Előnézet
[thumbnail of tz_en2730.pdf]
Előnézet
PDF
tz_en2730.pdf

Download (117kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 76
Publikációban használt név : Turcsán, Judit
Dátum: 16 okt 2013 10:31
Utolsó módosítás: 10 feb 2015 12:28
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/76

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben