Turcsán, Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
de_2730.pdf Download (558kB) | Preview |
Preview |
PDF
tz_eredeti2730.pdf Download (142kB) | Preview |
Preview |
PDF
tz_en2730.pdf Download (117kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 76 |
Creators: | Turcsán, Judit |
Date Deposited: | 16 Oct 2013 10:31 |
Last Modified: | 10 Feb 2015 12:28 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/76 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |