Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára

Turcsán, Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_2730.pdf]
Preview
PDF
de_2730.pdf

Download (558kB) | Preview
[thumbnail of tz_eredeti2730.pdf]
Preview
PDF
tz_eredeti2730.pdf

Download (142kB) | Preview
[thumbnail of tz_en2730.pdf]
Preview
PDF
tz_en2730.pdf

Download (117kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 76
Creators: Turcsán, Judit
Date Deposited: 16 Oct 2013 10:31
Last Modified: 10 Feb 2015 12:28
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/76

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year