Turcsán, Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_2730.pdf Download (558kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti2730.pdf Download (142kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en2730.pdf Download (117kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 76 |
Publikációban használt név : | Turcsán, Judit |
Dátum: | 16 okt 2013 10:31 |
Utolsó módosítás: | 10 feb 2015 12:28 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/76 |
Actions (login required)
Tétel nézet |