A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása

Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Vajda_Katalin_disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of Vajda_Katalin_magyar_t.pdf]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_magyar_t.pdf

Download (792kB) | Előnézet
[thumbnail of Vajda_Katalin_angol_t.pdf]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_angol_t.pdf

Download (778kB) | Előnézet
[thumbnail of Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf]
Előnézet
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf

Download (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
Angol cím: Enhancement of the microbiological quality of sous-vide cook&chill food preservation system
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Szigeti, Dr. Jenő
professor emeritus, CSc, NYME-MÉK
Ásványi, Dr. Balázs
egyetemi docens, PhD, NYME-MÉK
EPrint azonosító (ID): 535
Publikációban használt név : Vajda, Katalin
A mű MTMT azonosítója: 2980821
Dátum: 08 dec 2015 13:27
Utolsó módosítás: 15 jan 2016 12:32
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/535

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben