Vajda, Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Vajda_Katalin_magyar_t.pdf Download (792kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Vajda_Katalin_angol_t.pdf Download (778kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok > élelmiszertudományok |
Magyar cím: | A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása |
Angol cím: | Enhancement of the microbiological quality of sous-vide cook&chill food preservation system |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény Email |
EPrint azonosító (ID): | 535 |
Publikációban használt név : | Vajda, Katalin |
A mű MTMT azonosítója: | 2980821 |
Dátum: | 08 dec 2015 13:27 |
Utolsó módosítás: | 15 jan 2016 12:32 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/535 |
Actions (login required)
Tétel nézet |