Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)

Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Szücs_Petra_disszertáció.pdf]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.pdf

Download (2MB) | Előnézet
[thumbnail of Szücs_Petra_magyar_t.pdf]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_magyar_t.pdf

Download (373kB) | Előnézet
[thumbnail of Szücs_Petra_angol_t.pdf]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_angol_t.pdf

Download (317kB) | Előnézet
[thumbnail of Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf]
Előnézet
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf

Download (3MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok > élelmiszertudományok
Magyar cím: Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia)
Angol cím: Increasing the microbiological stability of foods by mild heat treatment (sous-vide technology)
Témavezető(k):
Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Szigeti, Dr. Jenő
professor emeritus, CSc, NYME-MÉK
Ásványi, Dr. Balázs
egyetemi docens PhD, NYME-MÉK
EPrint azonosító (ID): 534
Publikációban használt név : Szücs, Petra
A mű MTMT azonosítója: 2980833
Dátum: 08 dec 2015 14:02
Utolsó módosítás: 15 jan 2016 12:29
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/534

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben