Szücs, Petra (2015) Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Szücs_Petra_magyar_t.pdf Download (373kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Szücs_Petra_angol_t.pdf Download (317kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Szücs_Petra_disszertáció.TextMark.pdf Download (3MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok > élelmiszertudományok |
Magyar cím: | Élelmiszerek mikrobiológiai stabilitásának növelése kíméletes hőkezeléssel (Sous-vide technológia) |
Angol cím: | Increasing the microbiological stability of foods by mild heat treatment (sous-vide technology) |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény Email |
EPrint azonosító (ID): | 534 |
Publikációban használt név : | Szücs, Petra |
A mű MTMT azonosítója: | 2980833 |
Dátum: | 08 dec 2015 14:02 |
Utolsó módosítás: | 15 jan 2016 12:29 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/534 |
Actions (login required)
Tétel nézet |