Kapcsándi, Viktória (2015) Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.pdf Download (4MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_magyar_t.PDF Download (2MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_angol_t.PDF Download (2MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Kapcsandi_Viktoria_disszertacio.TextMark.pdf Download (8MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok > élelmiszertudományok |
Magyar cím: | Mikrohullámú kezelés hatása a Saccharomyces cerevisiae élettevékenységére, a szőlőmust erjedésére és a cellulózbontás folyamatára |
Angol cím: | Effect of microwave treatment of Saccharomyces cerevisiae living activities, grape must fermentation and cellulose breakdown process |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény Email |
EPrint azonosító (ID): | 526 |
Publikációban használt név : | Kapcsándi, Viktória |
A mű MTMT azonosítója: | 2959297 |
Dátum: | 21 okt 2015 16:50 |
Utolsó módosítás: | 15 jan 2016 12:22 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/526 |
Actions (login required)
Tétel nézet |