Márkus, Richárd (2011) A vágósertés-előállítás gazdasági hatékonyságának javítása szántóföldi növények energetikai célra történő feldolgozása során keletkező melléktermékek hasznosításával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (124kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (95kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
disszertacio(18).TextMark.pdf Download (2MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sertéstenyésztés, sertés, vágósertés, gazdasági kérdések, Takarmányozás, takarmány, ipari melléktermék, Élelmiszeripar, sertéshús, kereskedelem |
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 349 |
Publikációban használt név : | Márkus, Richárd |
A mű MTMT azonosítója: | 2910811 |
Dátum: | 15 okt 2013 11:45 |
Utolsó módosítás: | 23 jún 2015 12:35 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/349 |
Actions (login required)
Tétel nézet |