Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása

Sipos-Kozma, Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (826kB) | Előnézet
[thumbnail of magyar.pdf]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (147kB) | Előnézet
[thumbnail of angol.pdf]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (117kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: tartósítás, hőkezelés, élelmiszer, mikrobiológia, élelmiszer
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 284
Publikációban használt név : Sipos-Kozma, Zsófia
Dátum: 15 okt 2013 15:53
Utolsó módosítás: 15 okt 2013 15:53
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/284

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben