Sipos-Kozma, Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (826kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (147kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (117kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | tartósítás, hőkezelés, élelmiszer, mikrobiológia, élelmiszer |
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 284 |
Publikációban használt név : | Sipos-Kozma, Zsófia |
Dátum: | 15 okt 2013 15:53 |
Utolsó módosítás: | 15 okt 2013 15:53 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/284 |
Actions (login required)
Tétel nézet |