Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára

Turcsán Judit (2005) Minőségbiztosítás a hízott libamáj előállításában, különös tekintettel az élelmiszeripari feldolgozás folyamatára. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
de_2730.pdf

Download (545Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
tz_eredeti2730.pdf

Download (139Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
tz_en2730.pdf

Download (114Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 76
Creators: Turcsán Judit
Date Deposited: 2013. Oct. 16. 10:31
Last Modified: 2015. Feb. 10. 12:28
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/76

Actions (login required)

View Item View Item