A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása

Vajda Katalin (2015) A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.pdf

Download (1628Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_magyar_t.pdf

Download (773Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_angol_t.pdf

Download (760Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
Vajda_Katalin_disszertacio.TextMark.pdf

Download (2401Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences > food sciences
Hungarian title label: A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása
English title label: Enhancement of the microbiological quality of sous-vide cook&chill food preservation system
Supervisor label:
Témavezető neveSupervisor scientific name labelEmail
Dr. Szigeti Jenőprofessor emeritus, CSc, NYME-MÉKszigetij@mtk.nyme.hu
Dr. Ásványi Balázsegyetemi docens, PhD, NYME-MÉKasvanyib@mtk.nyme.hu
Item ID: 535
Creators: Vajda Katalin
Identification Number: 2980821
Date Deposited: 2015. Dec. 08. 13:27
Last Modified: 2016. Jan. 15. 12:32
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/535

Actions (login required)

View Item View Item