Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása

Sipos-Kozma Zsófia (2010) Kacsamáj készítmények hőkezelésének optimalizálása. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (806Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (143Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (115Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: tartósítás, hőkezelés, élelmiszer, mikrobiológia, élelmiszer
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 284
Creators: Sipos-Kozma Zsófia
Date Deposited: 2013. Oct. 15. 15:53
Last Modified: 2013. Oct. 15. 15:53
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/284

Actions (login required)

View Item View Item