Lőrincz, Attila (2004) Élelmezési célú biológiai anyagok ultrahangos besugárzásának élelmiszerfizikai és mikrobiológiai vonatkozásai. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_1036.pdf Download (3MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti1036.pdf Download (146kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en1036.pdf Download (135kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
| EPrint azonosító (ID): | 62 |
| Publikációban használt név : | Lőrincz, Attila |
| Dátum: | 15 okt 2013 11:27 |
| Utolsó módosítás: | 15 okt 2013 11:27 |
| URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/62 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika