Lőrincz, Attila (2004) Élelmezési célú biológiai anyagok ultrahangos besugárzásának élelmiszerfizikai és mikrobiológiai vonatkozásai. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_1036.pdf Download (3MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti1036.pdf Download (146kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en1036.pdf Download (135kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 62 |
Publikációban használt név : | Lőrincz, Attila |
Dátum: | 15 okt 2013 11:27 |
Utolsó módosítás: | 15 okt 2013 11:27 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/62 |
Actions (login required)
Tétel nézet |