Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában

Miklósné, Varga Anita (2004) Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_1604.pdf]
Preview
PDF
de_1604.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of tz_eredeti1604.pdf]
Preview
PDF
tz_eredeti1604.pdf

Download (317kB) | Preview
[thumbnail of tz_en1604.pdf]
Preview
PDF
tz_en1604.pdf

Download (242kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 51
Creators: Miklósné, Varga Anita
Date Deposited: 15 Oct 2013 12:16
Last Modified: 15 Oct 2013 12:16
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/51

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year