Miklósné, Varga Anita (2004) Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
de_1604.pdf Download (1MB) | Preview |
Preview |
PDF
tz_eredeti1604.pdf Download (317kB) | Preview |
Preview |
PDF
tz_en1604.pdf Download (242kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 51 |
Creators: | Miklósné, Varga Anita |
Date Deposited: | 15 Oct 2013 12:16 |
Last Modified: | 15 Oct 2013 12:16 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/51 |
Actions (login required)
View Item |