Miklósné, Varga Anita (2004) Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_1604.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti1604.pdf Download (317kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en1604.pdf Download (242kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 51 |
Publikációban használt név : | Miklósné, Varga Anita |
Dátum: | 15 okt 2013 12:16 |
Utolsó módosítás: | 15 okt 2013 12:16 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/51 |
Actions (login required)
Tétel nézet |