Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában

Miklósné, Varga Anita (2004) Sertéshús-minősítés és minőség Magyarországon az EU csatlakozás időszakában. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_1604.pdf]
Előnézet
PDF
de_1604.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of tz_eredeti1604.pdf]
Előnézet
PDF
tz_eredeti1604.pdf

Download (317kB) | Előnézet
[thumbnail of tz_en1604.pdf]
Előnézet
PDF
tz_en1604.pdf

Download (242kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 51
Publikációban használt név : Miklósné, Varga Anita
Dátum: 15 okt 2013 12:16
Utolsó módosítás: 15 okt 2013 12:16
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben