Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel

Szafner, Gábor (2014) Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of Szafner_ Gabor_disszertacio.pdf]
Preview
PDF
Szafner_ Gabor_disszertacio.pdf

Download (486kB) | Preview
[thumbnail of Szafner_Gabor_magyar_tezis.pdf]
Preview
PDF
Szafner_Gabor_magyar_tezis.pdf

Download (107kB) | Preview
[thumbnail of Szafner_Gabor_angol_tezis.pdf]
Preview
PDF
Szafner_Gabor_angol_tezis.pdf

Download (98kB) | Preview
[thumbnail of Szafner_Gabor_DOI.pdf]
Preview
PDF
Szafner_Gabor_DOI.pdf

Download (550kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences > animal husbandry
Hungarian title label: Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel
English title label: Determination of thermal effusivity of foods by photopyroelectric method
Supervisor label:
Témavezető neve
Supervisor scientific name label
Email
Dóka, Dr. Ottó
intézetigazgató, egyetemi tanár, CSc, NYME-MÉK
Item ID: 459
Creators: Szafner, Gábor
Identification Number: 2753095
Date Deposited: 29 May 2014 11:31
Last Modified: 11 Jun 2015 09:54
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/459

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year