Szafner, Gábor (2014) Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
Szafner_ Gabor_disszertacio.pdf Download (486kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Szafner_Gabor_magyar_tezis.pdf Download (107kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Szafner_Gabor_angol_tezis.pdf Download (98kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
Szafner_Gabor_DOI.pdf Download (550kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok > állattenyésztési tudományok |
Magyar cím: | Élelmiszerek effuzivitásának meghatározása fotopiroelektromos módszerrel |
Angol cím: | Determination of thermal effusivity of foods by photopyroelectric method |
Témavezető(k): | Témavezető neve Beosztás, tudományos fokozat, intézmény Email |
EPrint azonosító (ID): | 459 |
Publikációban használt név : | Szafner, Gábor |
A mű MTMT azonosítója: | 2753095 |
Dátum: | 29 máj 2014 11:31 |
Utolsó módosítás: | 11 jún 2015 09:54 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/459 |
Actions (login required)
Tétel nézet |