Rigó, Eszter (2012) Jó hatékonyságú biológiai tartósítószer kifejlesztése a közepesen és nehezen erjeszthető takarmányok tartósítására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (785kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (113kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (98kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
disszertacio(7).TextMark.pdf Download (840kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | Takarmány, tartósítás, tartósítószer |
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 357 |
Publikációban használt név : | Rigó, Eszter |
A mű MTMT azonosítója: | 2910664 |
Dátum: | 15 okt 2013 15:31 |
Utolsó módosítás: | 23 jún 2015 11:17 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/357 |
Actions (login required)
Tétel nézet |