A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re)

Szerencsi, Ágnes (2011) A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of magyar.pdf]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (143kB) | Preview
[thumbnail of angol.pdf]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (109kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: Alkalmazott mikrobiológia, Élesztő, Mikrohullám
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 344
Creators: Szerencsi, Ágnes
Date Deposited: 16 Oct 2013 09:51
Last Modified: 19 Jun 2015 12:42
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/344

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year