Szerencsi, Ágnes (2011) A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Preview |
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (143kB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (109kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Alkalmazott mikrobiológia, Élesztő, Mikrohullám |
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 344 |
Creators: | Szerencsi, Ágnes |
Date Deposited: | 16 Oct 2013 09:51 |
Last Modified: | 19 Jun 2015 12:42 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/344 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |