A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re)

Szerencsi, Ágnes (2011) A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of magyar.pdf]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (143kB) | Előnézet
[thumbnail of angol.pdf]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (109kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: Alkalmazott mikrobiológia, Élesztő, Mikrohullám
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 344
Publikációban használt név : Szerencsi, Ágnes
Dátum: 16 okt 2013 09:51
Utolsó módosítás: 19 jún 2015 12:42
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/344

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben