Szerencsi, Ágnes (2011) A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re). Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (143kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (109kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | Alkalmazott mikrobiológia, Élesztő, Mikrohullám |
| Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
| EPrint azonosító (ID): | 344 |
| Publikációban használt név : | Szerencsi, Ágnes |
| Dátum: | 16 okt 2013 09:51 |
| Utolsó módosítás: | 19 jún 2015 12:42 |
| URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/344 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika