Molnár, Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Preview |
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (117kB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (102kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | halhús, haltermék, minőség |
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 342 |
Creators: | Molnár, Eszter |
Date Deposited: | 15 Oct 2013 12:36 |
Last Modified: | 19 Jun 2015 12:35 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/342 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |