Molnár, Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (117kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (102kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | halhús, haltermék, minőség |
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 342 |
Publikációban használt név : | Molnár, Eszter |
Dátum: | 15 okt 2013 12:36 |
Utolsó módosítás: | 19 jún 2015 12:35 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/342 |
Actions (login required)
Tétel nézet |