Molnár, Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet  | 
            
              
PDF
 disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet  | 
          
Előnézet  | 
            
              
PDF
 magyar.pdf Download (117kB) | Előnézet  | 
          
Előnézet  | 
            
              
PDF
 angol.pdf Download (102kB) | Előnézet  | 
          
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) | 
|---|---|
| Kulcsszavak: | halhús, haltermék, minőség | 
| Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola | 
| Tudományterület / tudományág: | agrártudományok | 
| EPrint azonosító (ID): | 342 | 
| Publikációban használt név : | Molnár, Eszter | 
| Dátum: | 15 okt 2013 12:36 | 
| Utolsó módosítás: | 19 jún 2015 12:35 | 
| URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/342 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Tétel nézet | 
        

 Repozitóriumi letöltési statisztika
 Repozitóriumi letöltési statisztika