Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése

Molnár, Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of magyar.pdf]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (117kB) | Előnézet
[thumbnail of angol.pdf]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (102kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: halhús, haltermék, minőség
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 342
Publikációban használt név : Molnár, Eszter
Dátum: 15 okt 2013 12:36
Utolsó módosítás: 19 jún 2015 12:35
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/342

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben