Ásványi-Molnár, Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Preview |
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (135kB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (109kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia |
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 340 |
Creators: | Ásványi-Molnár, Noémi |
Date Deposited: | 14 Oct 2013 14:21 |
Last Modified: | 14 Oct 2013 14:21 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/340 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |