Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával

Ásványi-Molnár, Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of magyar.pdf]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (135kB) | Preview
[thumbnail of angol.pdf]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (109kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 340
Creators: Ásványi-Molnár, Noémi
Date Deposited: 14 Oct 2013 14:21
Last Modified: 14 Oct 2013 14:21
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/340

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year