Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával

Ásványi-Molnár, Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Előnézet
PDF
disszertacio.pdf

Download (1MB) | Előnézet
[thumbnail of magyar.pdf]
Előnézet
PDF
magyar.pdf

Download (135kB) | Előnézet
[thumbnail of angol.pdf]
Előnézet
PDF
angol.pdf

Download (109kB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Kulcsszavak: tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 340
Publikációban használt név : Ásványi-Molnár, Noémi
Dátum: 14 okt 2013 14:21
Utolsó módosítás: 14 okt 2013 14:21
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/340

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben