Ásványi-Molnár, Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (135kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (109kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia |
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 340 |
Publikációban használt név : | Ásványi-Molnár, Noémi |
Dátum: | 14 okt 2013 14:21 |
Utolsó módosítás: | 14 okt 2013 14:21 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/340 |
Actions (login required)
Tétel nézet |