Ásványi-Molnár, Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (135kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (109kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia |
| Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
| EPrint azonosító (ID): | 340 |
| Publikációban használt név : | Ásványi-Molnár, Noémi |
| Dátum: | 14 okt 2013 14:21 |
| Utolsó módosítás: | 14 okt 2013 14:21 |
| URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/340 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika