Zsédely, Eszter (2008) Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Preview |
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (134kB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (114kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | hús, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás |
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 276 |
Creators: | Zsédely, Eszter |
Date Deposited: | 16 Oct 2013 11:28 |
Last Modified: | 16 Oct 2013 11:28 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/276 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |