Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással

Zsédely, Eszter (2008) Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of disszertacio.pdf]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1MB) | Preview
[thumbnail of magyar.pdf]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (134kB) | Preview
[thumbnail of angol.pdf]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (114kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: hús, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 276
Creators: Zsédely, Eszter
Date Deposited: 16 Oct 2013 11:28
Last Modified: 16 Oct 2013 11:28
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/276

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year