Zsédely, Eszter (2008) Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (134kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (114kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Kulcsszavak: | hús, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás |
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 276 |
Publikációban használt név : | Zsédely, Eszter |
Dátum: | 16 okt 2013 11:28 |
Utolsó módosítás: | 16 okt 2013 11:28 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/276 |
Actions (login required)
Tétel nézet |