Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával

Farkas, László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of magyar.pdf]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (8MB) | Preview
[thumbnail of angol.pdf]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (7MB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 249
Creators: Farkas, László
Date Deposited: 20 May 2015 11:41
Last Modified: 20 May 2015 11:41
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/249

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year