Farkas, László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
magyar.pdf Download (8MB) | Preview |
Preview |
PDF
angol.pdf Download (7MB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 249 |
Creators: | Farkas, László |
Date Deposited: | 20 May 2015 11:41 |
Last Modified: | 20 May 2015 11:41 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/249 |
Actions (login required)
View Item |