Farkas, László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (8MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (7MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
| EPrint azonosító (ID): | 249 |
| Publikációban használt név : | Farkas, László |
| Dátum: | 20 máj 2015 11:41 |
| Utolsó módosítás: | 20 máj 2015 11:41 |
| URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/249 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika