Farkas, László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (8MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (7MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 249 |
Publikációban használt név : | Farkas, László |
Dátum: | 20 máj 2015 11:41 |
Utolsó módosítás: | 20 máj 2015 11:41 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/249 |
Actions (login required)
Tétel nézet |