Turcsán, Zsolt (2001) Lúdfajták, hízlalási technológiák és kábítási módok hatása a hízott liba, különös tekintettel a libamáj minőségére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (51MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (7MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (6MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 248 |
Publikációban használt név : | Turcsán, Zsolt |
Dátum: | 16 okt 2013 10:44 |
Utolsó módosítás: | 16 okt 2013 10:44 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/248 |
Actions (login required)
Tétel nézet |