Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással

Szalai, Margit (2004) Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_1099.pdf]
Preview
PDF
de_1099.pdf

Download (517kB) | Preview
[thumbnail of tz_eredeti1099.pdf]
Preview
PDF
tz_eredeti1099.pdf

Download (194kB) | Preview
[thumbnail of tz_en1099.pdf]
Preview
PDF
tz_en1099.pdf

Download (174kB) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 126
Creators: Szalai, Margit
Date Deposited: 16 Oct 2013 09:32
Last Modified: 10 Feb 2015 11:59
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/126

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year