Szalai, Margit (2004) Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_1099.pdf Download (517kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti1099.pdf Download (194kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en1099.pdf Download (174kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 126 |
Publikációban használt név : | Szalai, Margit |
Dátum: | 16 okt 2013 09:32 |
Utolsó módosítás: | 10 feb 2015 11:59 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/126 |
Actions (login required)
Tétel nézet |