Abonyi, Tamás (2003) A higéniai management hatása a sertéshústermelés eredményességére. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_667.pdf Download (706kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti667.pdf Download (202kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en667.pdf Download (181kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 122 |
Publikációban használt név : | Abonyi, Tamás |
Dátum: | 14 okt 2013 14:14 |
Utolsó módosítás: | 10 feb 2015 10:48 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/122 |
Actions (login required)
Tétel nézet |