Lakatos, Erika (2006) Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Preview |
PDF
de_2926.pdf Download (5MB) | Preview |
Preview |
PDF
tz_eredeti2926.pdf Download (879kB) | Preview |
Preview |
PDF
tz_en2926.pdf Download (1MB) | Preview |
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Divisions: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Discipline label: | agricultural sciences |
Item ID: | 109 |
Creators: | Lakatos, Erika |
Date Deposited: | 15 Oct 2013 11:21 |
Last Modified: | 15 Oct 2013 11:21 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/109 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |