Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására

Lakatos, Erika (2006) Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[thumbnail of de_2926.pdf]
Előnézet
PDF
de_2926.pdf

Download (5MB) | Előnézet
[thumbnail of tz_eredeti2926.pdf]
Előnézet
PDF
tz_eredeti2926.pdf

Download (879kB) | Előnézet
[thumbnail of tz_en2926.pdf]
Előnézet
PDF
tz_en2926.pdf

Download (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Disszertáció (Doktori értekezés)
Doktori iskola: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Tudományterület / tudományág: agrártudományok
EPrint azonosító (ID): 109
Publikációban használt név : Lakatos, Erika
Dátum: 15 okt 2013 11:21
Utolsó módosítás: 15 okt 2013 11:21
URI: http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/109

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet

Letöltések

Letöltések havi bontásban az elmúlt egy évben