Lakatos, Erika (2006) Folyékony élelmiszerek kezelése, különös tekintettel a mikrohullám tejre gyakorolt hatására. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_2926.pdf Download (5MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti2926.pdf Download (879kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en2926.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 109 |
Publikációban használt név : | Lakatos, Erika |
Dátum: | 15 okt 2013 11:21 |
Utolsó módosítás: | 15 okt 2013 11:21 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/109 |
Actions (login required)
Tétel nézet |