Józsa, Máté József (2006) Kis- és középvállalkozások sertéshús termelésének értékelése a Nyugat-Dunántúli régióban. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
de_2928.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_eredeti2928.pdf Download (95kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
tz_en2928.pdf Download (77kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
---|---|
Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
EPrint azonosító (ID): | 108 |
Publikációban használt név : | Józsa, Máté József |
Dátum: | 15 okt 2013 09:51 |
Utolsó módosítás: | 15 okt 2013 09:51 |
URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/108 |
Actions (login required)
Tétel nézet |