A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re)

Szerencsi Ágnes (2011) A mikrohullám hatása a pékélesztőre (Saccharomyces cerevisiae-re). PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1327Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (140Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (106Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: Alkalmazott mikrobiológia, Élesztő, Mikrohullám
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 344
Creators: Szerencsi Ágnes
Date Deposited: 2013. Oct. 16. 09:51
Last Modified: 2015. Jun. 19. 12:42
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/344

Actions (login required)

View Item View Item