Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése

Molnár Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1569Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (114Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (100Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: halhús, haltermék, minőség
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 342
Creators: Molnár Eszter
Date Deposited: 2013. Oct. 15. 12:36
Last Modified: 2015. Jun. 19. 12:35
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/342

Actions (login required)

View Item View Item