Molnár, Eszter (2011) Fehér busából és afrikai harcsából készült filé és haltermékek minőségi elemzése. Doktori értekezés, Nyugat-Magyarországi Egyetem.
Előnézet |
PDF
disszertacio.pdf Download (1MB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
magyar.pdf Download (117kB) | Előnézet |
Előnézet |
PDF
angol.pdf Download (102kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Disszertáció (Doktori értekezés) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | halhús, haltermék, minőség |
| Doktori iskola: | Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) - 2015. december 31-ig > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola |
| Tudományterület / tudományág: | agrártudományok |
| EPrint azonosító (ID): | 342 |
| Publikációban használt név : | Molnár, Eszter |
| Dátum: | 15 okt 2013 12:36 |
| Utolsó módosítás: | 19 jún 2015 12:35 |
| URI: | http://doktori.uni-sopron.hu/id/eprint/342 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |


Repozitóriumi letöltési statisztika
Repozitóriumi letöltési statisztika