Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával

Ásványi-Molnár Noémi (2009) Funkcionális hatású tejtermék előállítása Spirulina (Arthrospira platensis) felhasználásával. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1340Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (131Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (107Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: tejtermék, tejsavbaktériumok, mikrobiológia
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 340
Creators: Ásványi-Molnár Noémi
Date Deposited: 2013. Oct. 14. 14:21
Last Modified: 2013. Oct. 14. 14:21
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/340

Actions (login required)

View Item View Item