Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással

Zsédely Eszter (2008) Állati eredetű élelmiszerek N-3 zsírsavtartalmának növelése, oxidációs stabilitásának javítása takarmányozással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
disszertacio.pdf

Download (1194Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (131Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (111Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Uncontrolled Keywords: hús, élelmiszer, zsírok, zsírsav, zsírsavtartalom, takarmány, takarmányozás
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 276
Creators: Zsédely Eszter
Date Deposited: 2013. Oct. 16. 11:28
Last Modified: 2013. Oct. 16. 11:28
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/276

Actions (login required)

View Item View Item