Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával

Farkas László (2001) Félszárazáruk mikrobiológiai stabilitásának és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata starterkultúrák és cukoradalékok felhasználásával. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
magyar.pdf

Download (7Mb) | Preview
[img]
Preview
PDF
angol.pdf

Download (7Mb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > "Precíziós növénytermesztési módszerek" alkalmazott Növénytudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 249
Creators: Farkas László
Date Deposited: 2015. May. 20. 11:41
Last Modified: 2015. May. 20. 11:41
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/249

Actions (login required)

View Item View Item