Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással

Szalai Margit (2004) Hőkezelt, szeletelt húskészítmények eltarthatóságának növelése védőgázas csomagolással. PhD, Nyugat-Magyarországi Egyetem.

[img]
Preview
PDF
de_1099.pdf

Download (505Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
tz_eredeti1099.pdf

Download (190Kb) | Preview
[img]
Preview
PDF
tz_en1099.pdf

Download (170Kb) | Preview
Item Type: Thesis (PhD)
Divisions: Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (Mosonmagyaróvár) > Ujhelyi Imre Állattudományi Doktori Iskola
Discipline label: agricultural sciences
Item ID: 126
Creators: Szalai Margit
Date Deposited: 2013. Oct. 16. 09:32
Last Modified: 2015. Feb. 10. 11:59
URI: http://doktori.nyme.hu/id/eprint/126

Actions (login required)

View Item View Item